хз толку з цього якщо ви все одно все поламаєте за 5 хв. ..... бітрей зробити рандомним шансом но на 15 сек ( з фул бустом в ментал) без 10 сек... зробити адекватні резисти петам соррі но резисти фіра і т.д. для петів бред ... забрати баг апа ДПСа в петів від ПВП буста і взагалі баланс дефа дебафи лсів з палок зробити 5% це реально бредова фігня... порізати парал некрів він заходить в лайт елю на ура розумію ви апнули його під орфен но це бред на х50 далеко не у кожного є орфен ... забрати баг не заміни ЛСа рефлекта іншими лсами ( таким чином Паладіни ізі відкатують по 3 ікони за 5 хв, переробити дебафи ближче до ПТС стандартам це бред, що той ж дебаф кота аркана з базовим шансом під 80+% не заходить коли дебафи магів вішаються з касту на все і всіх .... маг рут я хз , що ви там намутили но мене ШЕ невипускає з руту при тому що бафнутий ментал одітий бай та олі кольцо....... дпс гладів ок ... но те що ви зрізали дпс в них навіщо ?? він ваншотить навіщо його робити щей банкою? Стани окрема розмова я розумію ап стану гномам та влу але саме стану а не рашу .....який прикол апати стан берсам , які дпсять ще й не випускають з дизарму я хз ....сб як на мене потрібно хоча б зробити їм 3-4 бафи мінімального стіла ато буває не стілять ніфіга один раз за бій мені сб застілило 4-5 бафів при тому я даже не ребафався реально треш хавк/фр апнути стан , щоб мінімальний був 20-25% апнути деф(суттєво) , сирка не рухати він чудово себе почуває зара .... Дестр ну , що я можу сказати ... дест бє слабше ніж глад я б апнув дпс їм ну або шанс крита під лімітами... ФСи зрізати дпс або зрівняти його з іншими сумонерами занадто багато поблажок даному класу який буститься легко щей не потребує ніякого особого вміння, щоб фармити 200+ птс..........танки ....... особливо ТК апнути ДЕФ повинен бути банкою .........дагери вроді норм з міражом перестарались як і з флешкою мага занадто жостко працює вони повинні давати шанс збити таргет а не збивати все підряд........... концетрація те, що все підряд збиває касти 85 лвл персонажам це бредятіна ще й з бафнутою концентрацією бредово......